مسلما همیشه دسترسی به گوشت های تازه برای انسان وجود ندارد. از این رو ممکن است مجبور به خرید و استفاده از گوشت های منجمد شوید. آما آیا می دانید باید چگونه و از چه طریق اقدام به استفاده از این گوشت ها نمایید؟ می دانید برای پخت گوشت های یخ زده بهتر است چه روش هایی را انتخاب کنید؟

ابتدا باید بدانیم چگونه جعبه های گوشت یخ زده را باز کنیم. آیا می توان برای این عمل از مایکروفر استفاده نمود؟ یا بهتر است گوشت منجمد را بیرون از یخچال، و در هوای عادی قرار دهیم؟ بهتر است با ما همراه باشید، تا پاسخ تمامی سوالات خود را در یابید. 

باید بگوییم پخت گوشت های منجمد و یخ زده بسیار اسان و راحت است. حتی نگهداری از انها نیز آسان بوده و می تواند بسیار هزینه کمی را برای شما به بار آورد. اما اگر شما نتوانید گوشت ها را به خوبی گرم نگه دارید، ممکن است باکتری های زیاد و خطر ناکی در غذای مصرفی شما رشد کند.

گوشت های منجمد

استفاده از گوشت های یخ زده و منجمد

برای جلوگیری از این مسئله که گوشت بارنج شما دچار باکتری های خطرناک نشود، ابتدا غذا را از فریزر خارج نموده و در یخچال نگهداری کنید، تا گرم شود. البته این مسئله نیاز به زمان زیادی خواهد داشت. اما می تواند آسان و امن باشد. 

از طرف دیگر می توانید برای این که گوشت ها از حالت منجمد خارج شوند، ان را درون کاسه ای آب سرد بگذارید. این روش می تواند سریع تر گوشت مورد نظر شما را از حالت یخ زدگی در آورد، اما از روش ماکروفر، آرام تر یخ زدگی باز خواهد شد. 

در انتها بهترین انتخاب برای خروج گوشت از حالت یخ زدگی، گرم کردن گوشت منجمد در ماکروفر است. البته در این روش باید مراقب باشید، تا گوشت ها در این مرحله پخته نشوند. 

خروج گوشت از حالت یخ زدگی در یخچال

این روش عالی ترین و ساده ترین روش برای خروج گوشت از حالت یخ زدگی است. اما نیاز به زمان کافی دارد. به همین دلیل بهتر است چندین ساعت پیش از استفاده از گوشت قرمز منجمد، گوشت را درون یخچال قرار دهید. تا از حالت یخ زدگی خارج شود. 

یکی از مزایای این روش، نگران نبودن در مورد پخت گوشت در غذاست. درست است که زمان زیادی لازم است تا گوشت از حالت منجمد خارج شود، اما در حین پخت، سرعت افزایش یافته و زمان کمتری برای این عمل نیاز خواهد داشت. بهتر است این نکته را به خاطر داشته باشید، که برای یخ زدایی از گوشت، کمتر از 24 ساعت نیاز دارد. 

پخت گوشت های منجمد

استفاده از کاسه آب برای یخ زدایی از گوشت 

 در این روش می توانید از یک کاسه بزرگ و محکم استفاده کنید، و هر چه قدر گوشت منجمد که لازم دارید، درون کاسه قرار دهید. قرار گرفتن گوشت درون کاسه، منجر می شود تا رطوبت گوشت از بین رفته و از حالت یخ زدگی خارج شود. 

بهتر است بسته بندی پلاستیکی گوشت را از آن خارج نکنید، زیرا این بسته بندی اجازه نمی دهد تا ذرات موجود در یخچال که بر روی بسته بندی منجمد گوشت قرار گرفته است، به درون گوشت نفوذ کند. 

علاوه بر آن می توانید بر روی بسته بندی کمی آب گرم یا سرد بریزید، تا سرعت خروج از حالت انجماد گوشت افزایش یابد. اگر صبر کنید تا گوشت به خوبی از حالت منجمد خارج شود، می تواند به راحتی از گوشت نرم بهره مند شوید. در غیر این صورت، بدون شک زمان پخت گوشت برای شما افزایش خواهد یافت. 

تنها کافیست دو یا سه ساعت گوشت را درون کاسه پر از اف قرار دهید. تا حالت یخ زدگی گوشت به کل از بین برود. اگر پیش از این از گوشت استفاده کنید، حالت یخ زدگی در آن باقی مانده و به سرعت پخته نمی شود، و اگر بیش از اندازه گوشت درون آب باقی بماند، حالت نرمی و پختگی به خود خواهد گرفت.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. گوشت ,یخ ,حالت ,  ,زدگی ,های ,یخ زدگی ,حالت یخ ,از حالت ,بهتر است ,پخت گوشتمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

چیک سوتی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانلود رایگان کتاب بهترین سایت bozorgmehr بهترين مارک پاور بانک | فروشگاه اليتاسل تابلوهای ترافیکی کیمیا کتاب aminbattery tourbartar