شقه بوقلمون به یک بوقلمون کامل گفته می شود که معمولاً برای تدارک یک غذای عالی و مجلسی جهت مهمانی های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. اگر می خواهید بوقلمون را به صورت راسته طبخ کنید تا بر روی سفره ی شما بدرخشد، بهتر است آن را به یک روش خاص شکم پر کنید. بوقلمون اندازه ی بزرگ تری نسبت به مرغ دارد و برای آماده کردن آن به ظرف های بزرگ تری نیاز دارید. همچنین گوشت بوقلمون نسبت به مرغ دیرپز است و معمولاً زمانی حدود دو برابر ممکن است نیاز باشد تا شما یک بوقلمون شکم پر و خوشمزه را تدارک ببینید. با ما همراه باشید تا از گوشت بوقلمون نهایت بهره را برای مهمانی های خود ببرید.

بوقلمون 5125

مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر با دو نوع محتویات در شکم و سینه با شقه بوقلمون

اگر دقت کرده باشید، علاوه بر شکم بوقلمون، سینه ی آن نیز دارای فضای زیادی است که به شما کمک می کند تا غذایی غافلگیر کننده را تدارک ببینید. مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:

  • شقه بوقلمون کامل
  • گوجه 3 عدد
  • پیاز بزرگ 3 عدد
  • سیر 5 حبه
  • گشنیز خرد شده نیم کیلو
  • گردو 5 عدد خرد شده
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری
  • زرشک و کشمش به مقدار لازم
  • دانه انار یک فنجان
  • رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه شقه بوقلمون شکم و سینه پر

اولین کاری که باید انجام دهید خرید یک شقه بوقلمون کامل است که شکم آن کاملاً باز نشده باشد. ابتدا داخل شکم بوقلمون را به صورت کامل تمیز کنید. همچنین سینه ی آن را هم بشویید.

ابتدا باید مواد درون شکم و سینه بوقلمون را آماده کنید. با این روش می توانید دو محتویات شکم کاملاً متفاوت برای مهمانان خود تدارک ببینید که هم گوشت بوقلمون را طعم دار کرده باشید هم بتوانید غذای متنوع تر و جالبی تهیه کنید.

 

تهیه مواد لازم برای سینه و شکم شقه بوقلمون

پیاز را خلالی خرد کنید و یک عدد را برای سینه با روغن در ماهی تابه بریزید، سپس 4 تا از حبه های سیر را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود. حال نمک، فلفل و زردچوبه را به این مواد اضافه کنید. گشنیز را که ریز خرد کرده اید به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی رب گوجه به آن بزنید. حدود 10 دقیقه با شعله ملایم آن را تفت دهید.

دو پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه برای داخل شکم سرخ کنید، سیر باقی مانده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود، نمک و دیگر ادویه جات را اضافه کنید. سپس دانه انار، کشمش و زرشک را هم به مواد اضافه کنید. حال رب انار و نصف قاشق رب گوجه را بر روی مخلوط بریزید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

مواد اولی را در سینه شقه بوقلمون و مواد دومی را در شکم آن جای دهید و با نخ و سوزن آن ها را بدوزید.

بوقلمون 416541

پخت شقه بوقلمون شکم پر

حال که مواد را در بوقلمون جای دادید، نوبت پخت آن می رسد. شقه بوقلمون را به کمی نمک و زردچوبه و فلفل آغشته کنید و در ماهی تابه بزرگ با روغن سرخ کنید. اگر فر دارید می توانید مقدار کمی روغن به سطح بوقلمون بزنید و آن را در فر سرخ کنید سپس بپزید.

بعد از سرخ کردن شقه بوقلمون، کمی پیاز را در ظرف بزرگی سرخ کنید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و در پیاز بریزید. حال شقه بوقلمون شکم پر را از سمت سینه در آن قرار دهید و مقداری آب در آن بریزد.

بعد از جوش آمدن آب، شعله اجاق گاز را کم کنید تا شقه بوقلمون شکم پر و خوشمزه شما بپزد. ممکن است چندین ساعت طول بکشد تا گوشت بوقلمون کاملاً بپزد. حدود نیم ساعت قبل از این که بوقلمون کاملاً بپزد، نمک، ادویه جات و رب گوجه را به آب آن اضافه کنید.

اجازه دهید آب خورشت کاملاً غلیظ شود. سپس بوقلمون را در یک دیس بزرگ بکشید و به سلیقه ی خودتان اطراف شقه بوقلمون شکم پر را تزئین کنید.

حال یک بوقلمون خوش طعم بر سفره ی شما می درخشد.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. بوقلمون ,شکم ,شقه ,مواد ,یک ,سینه ,شقه بوقلمون ,شکم پر ,بوقلمون شکم ,را در ,را بهمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

رزا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دستگاه شیرینگ آنلاین بهترین سایت هر چی بخوای هست دانلود رایگان ایران فاز فول | مرجع جزوات کنکوری خرید اینترنتی yastech تولیدی کیف