یکی از مهمترین مواد غذایی که می توانیم بر سر هر سفره ای مشاهده کنیم، گوشت گوسفندی است. این گوشت از پرخاصیت ترین و پرکاربردترین موادی می باشد که ما قادر هستیم با ان بهترین و خوشمزه ترین غذاها را تهیه و میل کنیم. اما علاوه بر طعم خوش و کاربرد این مواد غذایی، باید بگوییم گوشت های گوسفندی خواص بیشماری برای سلامتی دارند.
بسیاری از ما با این که هر روز این ماده غذایی را استفاده می کنیم، اما از فواید و خواص آن برای سلامتی بی اطلاع هستیم. ارزش غذایی
از میان تمامی خواصی که استفاده از این ماده غذایی برای بدن دارد، باید به کلسیم، فسفر، پروتئین، ویتامین، سلنیوم و اشاره نماییم.
زمانی که اقدام به استفاده از 100 گرم گوشت می نمایید، از آن 1.91 میلی گرم فسفر وارد بدن می شود. اصولا گوشت گوسفندی دارای مقادیر بسیار زیادی از فسفر می باشد. فسفر موجود در این ماده غذایی منجر به سالم سازی استخوان ها شده و بدن را از پوکی استخوان دور می کند.
بدن نیاز به فسفر زیادی دارد. اما شما با استفاده از 100 گرم گوشت گوسفندی می توانید نیاز کلی بدنتان را تامین کنید.
هر 100 گرم گوشت گوسفند
زیرا هر 100 گرم گوشت بیش از 206 کیلوکالری برای شما به ارمغان می آورد. از طرفی بدن هر انسان بالغ نیاز به 2000 کالری در روز خواهد داشت. مصرف زیاد کالری می تواند استقامت بدن را افزایش داده و در فعالیت های روزانه، خستگی بدن را از بین ببرد یا کاهش دهد.
گوشت گوسفندی
کلسیم برای بدن بسیار مفید است. از طریق مصرف مواد غذایی بسیار زیادی می توانید به کلسیم دست یابید. یکی از این مواد غذایی که کلسیم بدن شما را تامین نمی کند، مصرف گوشت است. گوشت گوسفند به دلیل داشتن مقادیر بسیار زیاد کلسیم، استخوان های انسان را تقویت نموده، از هر گونه اختلالات و ناهنجاری های استخوانی جلوگیری می نماید، و به طور کلی سلامت استخوان را به همراه دارد.
شما با استفاده از 100 گرم گوشت گوسفندی می توانید به میزان 10 میلی گرم کلسیم وارد بدن خود نمایید.
همه گوشت های قرمز به خصوص گوسفندی، از مقدار زیادی سلنیوم برخوردار است. زمانی که 100 گرم گوشت گوسفند استفاده کنید، می توانید 7.0 میلی گرم سلنیوم وارد بدن خود نمایید. که این میزان سلنیوم باعت تولیدش انتی اکسیدان های مفیدی در بدن شما می شود.
سلنیوم در بدن کمک می کند تا بتوا با رادیکال های آزاد مبارزه نمود. از این رو بدن انسان از هر گونه بیماری های خاص محافظت می شود. وجود سلنیوم در گوشت گوسفندی برای شما اندامی سالم تر و پوستی بهتر را به همراه خواهد آورد.
ویتامین های B1, B2, B12 در گوشت
یکی دیگر از مزایای استفاده از گوشت های گوسفندی، ویتامین های زیادی است که در این ماده غذایی وجود دارد. هز یک از این ویتامین های کاربرد و مزایا ویژه ای برای بدن دارند. که می توانید با استفاده از گوشت گوسفندی به آنها دست یابید.
در هر 100 گرم گوشت گوسفند شما با 0.15 میلی گرم ویتامین B1، 0.2 میلی گرم ویتامین B2 و 2.3 میلی گرم ویتامین B12 دریافت خواهید نمود.
با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید
چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ
خواص گوشت شتر در دوران بارداری
مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان