بسیاری از ما حتی یک بار هم نام ماهی های جنوب را نشنیده ایم. شاید اگر از ما بپرسند جنوب کشور چه ماهی هایی وجود دارد، و از میان ماهی جنوب کدام یک خوش طعم تر است؟ نتوانیم پاسخ مناسبی به این سوال دهیم. اما بدون شک ماهی هایی که در جنوب و دریای خلیج فارس زندگی می کنند، بیشتر از ماهی های شمالی ارزشمند هستند.

زیرا این ماهی ها هم از نظر طعم و هم از نظر مقوی بودن، از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند. بهتر است ابتدا این ماهی های خوشمزه را بشناسیم، تا سپس به بررسی مزایا و ارزش غذایی هر یک از آنها بپردازیم. 

ماهی جنوب

انواع متنوع ماهی جنوب و نام ان ها 

نکته جالبی که می توانیم در خصوص ماهی های جنوب کشور بیان نماییم، این است که ماهی های جنوب نسبت به ماهی های شمال، هم از نظر شکل و هم از نظر مزه متنوع تر هستند. از میان بهترین ماهی جنوب که می توانیم معرفی کنیم، حلوا سفید، شوریده، حلوا سیاه، خارو، راشگو، زمین کن، سنگسر، صُبیتی، صُبور و هستند.

حلوا سفید

شاید بهتر است بگوییم ماهی حلوا سفید، معروف ترین ماهی جنوبی به شمار می رود، که بیشتر مردم خوزستان ان را با نام زبیدی می شناسند. این ماهی شکل لوزی و کتابی داشته و تمیز کردن آن بسیار ساده است. کافیست شکافی در زیر گوش ماهی بارنج ایجاد کنید، و آبشش های آن را با دست بیرون کشید. 

از این ماهی هم برای سرخ کردن و هم برای سرو با سبزی پلو استفاده می شود. بسیار خوش طعم بوده و حس خاصی در حین خوردن آن، به انسان دست میدهد. حلوا سفید ماهی جنوب و یک ماهی آزاد است. 

حلوا سیاه

جالب است بدانید که در خلیج فارس همانطور که ماهی حلوا سفید وجود دارد، یک ماهی با نام حلوا سیاه نیز شناخته شده است. این ماهی به دلیل داشتن پوست خاکستری تیره، به حلوا سیاه شهرت یافته است. از نظر طعم باید بگوییم مزه آن بسیار عالی بوده و مناسب برای سرخ کردن است.

انواع مختلف ماهی های جنوب

شوریده 

بین همه ماهی های معروف ماهی شوریده جنوب را همه می شناسند. این ماهی ظریف و کشیده است، و از فلس های نقره ای ریز برخوردار می باشد. ماهی جنوب شوریده گوشت سفیدی داشته و تیغ کمی در آن وجود دارد. زمانی که این ماهی طبخ می شود، نرم و لطیف شده و به راحتی قابل استفاده است.

راشگو

ماهی های جنوب دسته بندی های خاصی از نظر مرغوبیت دارند. که بین این دسته ها، ماهی جنوب راشکو بهترین و مرغوب ترین به شمار می رود. این ماهی ضایعات کمی داشته و اطراف پوزه و چشم آن کمی قرمز است. می توانید این ماهی را هم به صورت سرخ کرده، هم کبابی، هم بخار پز و هم قلیه ای استفاده نمایید. 

سنگسر

ماهی های کتابی شکلی که در دریای خلیج فارس زندگی می کنند، همیشه خاص و خوشمزه هستند. از این میان ماهی سنگسر را نیز می توانیم نام ببریم. این ماهی اصولا دارای پوستی نقره ای رنگ است که در برخی مواقع به سرخی می زند. 

ماهی های جنوبی سنگسر از نظر ساختاری، دارای استخوان های بسیار زیادی هستند. از این رو بهتر است آنها را به صورت کباب، یا قلیه ای استفاده کنید. 

صُبور

ماهی جنوب صُبور در میان مردم خوزستان همچون نگینی در میان صدف است. اگر هر نوع ماهی به آنها پیشنهاد کنید، باز هم محال است که جای ماهی صُبور را برای آنها بگیرد. این ماهی دارای گوشت پر چربی بوده و از نظر تیغ دار بودن، بسیار تیغ های ریزی دارد. 

بهترین روش طبخ ماهی صُبور، شکم پر و کبابی است. این ماهی بوی تند و قوی دارد و مناسب برای کباب در بیرون از خانه است. خوزستانی ها بیشتر این ماهی را با حشو درست می کنند تا طعم بهتری به دست آید. 


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. ماهی ,های ,هم ,جنوب ,حلوا ,  ,این ماهی ,ماهی های ,از نظر ,های جنوب ,که درمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

ریاضی چهارم با جواب ولی الله طراحی نرم افزار و فروشگاه اندروید بهار بهترین سایت گیوه کلاش جهان کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Earn MONEY10 مجله درمانی بهترین سایت