گوشت گوسفند که یکی از انواع گوشت های قرمز است، به طور میانگین 2 الی 3 وعده در هفته بین خانواده های ایرانی میل می شود. با توجه به اینکه در بدن انسان این گوشت تامین کننده اصلی پروتئین است لذا اهمیت تهیه گوشت گوسفند سالم، بسیار بالا است. در این مقاله روش هایی که منجر به خرید حرفه ای گوشت گوسفند می شود، شرح داده خواهد شد.

گوشت گوسفند نامرغوب در چه مواردی استفاده می شود:

در گوشت های قرمز و به ویژه گوشت گوسفند مقدار قابل توجه ای، ازت وجود دارد. لذا برای اطمینان از مثبت شدن آزمایش های تعیین سلامت گوشت، گاها به آن ازت اضافه می نمایند. این ازت غیر طبیعی برای بدن بسیار مضر می باشد.

مشاهده شده است که در برخی موارد به جای استفاده از گوشت خالص گوسفندی در تهیه غذا هایی چون سوسیس و کالباس، از پودر استخوان استفاده می شود. پودر استخوان منجر می شود تا عملیات هضم دشوار تر صورت گیرد و افرادی که از زخم معده رنج می برند، دچار دردهای زیاد شوند.

خصوصیات گوشت گوسفند خوب

رعایت نکردن فرمول های استاندارد، اضافه نمودن پودر های غیر طبیعی همچون پودر خون یا مخلوط نمودن گوشت های قرمز ارزان تر و کم کیفیت تر از جمله تقلب هایی است که ممکن است در تهیه گوشت قرمز رخ دهد لذا به نظر می رسد، حرفه ای بودن در این بخش ضروری است.

آنچه باید در زمان خرید گوشت گوسفند به آن دقت نمود:

گوشت گوساله و گاو دو دسته از گوشت های قرمز هستند که منبع غنی آهن برای بدن می باشند. از لحاظ طعم و ذائقه، گوشت گوساله به نسبت گوشت های گوسفند طبع سردتری دارد لذا گرایش بیشتر خانواده های ایرانی در تهیه غذا به  سمت گوشت گوسفند می باشد. گوشت های گوسفند دارای استخوان است و به نسبت گوشت گوساله روشن تر می باشد.

بهترین گوشت گوسفند، نوع بره است زیرا پخت آن راحت تر است و بسیار آبدار می باشد. گوشت گوساله خوب کم چرب می باشد و معمولا برای چرخ نمودن از گوشت گوسفند بارنج در کنار آن استفاده می نمایند. معمولا گوشت خوب گوسفند در اوایل پاییز و ماه های مهر و آبان عرضه می شود و در ماه های اول بهار میزان این گوشت کم می باشد.

طبع سرد گوشت گوساله به نسبت گوشت گوسفند منجر شده است تا تقاضا برای این گوشت کاهش یابد و از لحاظ قیمتی نیز، هزینه کمتر نسبت به گوسفند داشته باشد. برای خرید گوشت گوسفند خوب باید در نظر داشته باشید که جهت تهیه چه غذایی به این گوشت نیاز دارید.

از گردن گوسفند، می توان گوشت فیله ای جدا نمود لذا برای تهیه انواع فیله ها و یا غذا هایی که نیاز به گوشت تکه ای دارند همچون قیمه می توانید، این مورد را تهیه نمایید.

نکات خرید گوشت گوسفند

اگر به دنبال گوشت استیکی هستید، پیشنهاد می شود از دنبالچه گوسفند استفاده نمایید زیرا گوشت آبدار گوسفند در این بخش یافت می شود. چنانچه نیاز به گوشت بدون استخوان دارید معمولا گوشت های سینه گوسفند توصیه می گردد زیرا زمانیکه به آرامی بپزد و چربی از آن جدا شود برای رول شدن مناسب است. از این بخش برای تهیه انواع فینگر فودها و رول ها استفاده می شود.

نکات خرید گوشت گوسفند:

نکته ای که برای خرید این گوشت باید به آن دقت داشته باشید این مورد است که اگر گوشتی تهیه نمودید که رگه های عضلانی بسیاری در آن دیده می شود به این معنا است که حیوان یا گوسفند پیر بوده و در مقابل گوسفند جوان دارای رنگ روشنی است که رگه های چربی به رنگ سفید یا زرد کم رنگ در آن دیده می شود. معمولا گوشت های خیلی شل و یا خیلی سفت، گوشت های خوبی برای طبخ نیستند.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. های ,تهیه ,گوشت ,استفاده ,تر ,ای ,می شود ,می باشد ,است که ,استفاده می ,این بخشمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

سایت مدرســه برتــر مدیس موزیک | دانلود آهنگ جدید شرکت سهامی پیشتازان عمران و آبادانی همت فت فست فت فیس المنتور لاور تخفیفان طراحی گرافیک رضاگراف الان بخر تحویل بگیر اجناس فوق العاده سفارش اینترنتی زنجیر بارگیری