مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج

کره 1/2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
اسفناج 300 گرم
آرد 1/4 لیوان
شیر 1 لیوان
پنیر پارمزان 1 لیوان
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه سوفله اسفناج

ابتدا فر را با دمای 0 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ( دقت کنید هیچ اثری از زرده درون سفیده ها نباشد ) ، اسفناج ها را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید. برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. پس از یکدست شدن مواد ، شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود. اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند خامه شود ( وقتی کاسه را بر میگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد. درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. مواد را داخل ظرف بریزید ( دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ) ، قاشق قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید. ظرف سوفله را درون فری که از قبل با درجه حرارت 0 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید . 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید. سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.
نکته ها : برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به 2 – 3 قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید.


گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. ، ,مخلوط ,سوفله ,ها ,مواد ,اسفناج ,ها را ,پس از ,سفیده ها ,مخلوط کنید ,سس سفید ,تهیه سوفله اسفناجمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی سایت ادبی شهید رابع استهبان ارزانی امیر خرید ترازو باکیفیت خرید قطعات دامپتراک کوماتسو اینجا همه چی هست املاک اینجا همه چی هست معرفی کالا فروشگاهی