گوشت استیک ۶۰۰ گرم
آویشن ۵ شاخه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۸۰ میلی لیتر
لیمو ۱/۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان دلخواه
استیک با لیمو و آویشن از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است . در این روش به جای این که گوشت را از قبل مزهدار کنیم، ان را بعد از پخت مزهدار میکنیم،که واقعا گوشت را نرم نگه میدارد. میتوانید از هر گیاه معطر دیگری هم که دوست دارید برای این دستور پخت استفاده کنید.
1- از یک تکه گوشت استیک به قطر تقریبا دو و نیم سانتی متر استفاده کنید. چربی اضافه گوشت را جدا کنید.
2- برگ های آویشن را جدا کنید. تقریبا به ۱ قاشق غذاخوری آویشن نیاز دارید.
3- پوست سیرها را جدا کنید و بعد انها را با لبه چاقو کمی فشار بدهید تا از چند جا ترک بخورند، ولی کاملا له نشوند.
4- پوست لیمو را رنده و آب لیمو را بگیرید.
5- ماهیتابه گریل را گرم کنید. با قلمو، روی استیکها کمی روغن زیتون بمالید و انها را برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف، با توجه به درجه پخت مورد نظرتون، بپزید.
6- تا استیک گریل شود، برگهای آویشن، سیر، آب و رنده پوست لیمو و نمک و فلفل سیاه را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید.
7- وقتی استیک پخت، ان را برای ۴ دقیقه در ظرف بگذارید تا مزهدار شود و سپس برش بزنید.
با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید
چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ
خواص گوشت شتر در دوران بارداری
مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان